top of page

do 24 aug

|

Wateringen

Summerschool Questytalks

Een goed gesprek voeren lijkt eenvoudig. Toch loopt het vaak anders. Tijdens dit summerschool event gaan we heel praktisch samen aan de slag aan de hand van enkele gesprekstechnieken ga je het verschil ervaren. Uiteraard gaan we oefenen en lol maken! Want leren is leuk!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Summerschool  Questytalks
Summerschool  Questytalks

Tijd en locatie

24 aug 2023, 09:30 – 11:30

Wateringen, Wateringen, Nederland

Over het evenement

Ken je dat, je hebt een gesprek met iemand maar er ontstaan misverstanden.

Je weet niet goed wat te vragen of je denkt dat je de ander begrijpt maar jullie zitten niet op één lijn.

Vaak is de sleutel heel eenvoudig, inzicht in luisteren en kennis van gesprekstechnieken. Dit lijkt heel ingewikkeld maar blijkt verassend eenvoudig als je het maar eenvoudig houdt.

We gaan een hele leuke workshop geven. Een summerschool voor iedereen die de basis van Het goede gesprek wil ervaren. 

We maken het laagdrempelig en leuk, want het moet ook gezellig en fun zijn. 

Wat levert het je op?

Jullie zijn na deze mini workshop in staat om met behulp van één goede startvraag een mooi gesprek op te starten. We gaan heel ontspannen samen aan de slag en gewoon leuke gesprekken te voeren. Vaak blijkt dit verrassend goed te gaan, wat smaakt naar meer! Het resultaat van deze workshop is dat interactie in het gesprek makkelijker wordt, met alle bijkomende voordelen natuurlijk.

Hoe?

Deze workshop wordt gegeven door Roy, een ervaren trainer die met veel passie en energie jullie meeneemt in de wereld van communiceren.

En je gaat aan de slag met de Questycard methode. Laat je verrassen en geef je op! 

Speciaal voor jou! 

Omdat alleen ergens heen gaan voor sommige een drempel is en Roy deze workshop geeft om jou te inspireren mag je één vriend, vriendin, collega of je leidinggevende gratis meenemen. Geef je op en stuur een mailtje naar Questycards@rocta.nl en laat weten wie je meeneemt. 

Tickets

  • Het goede summerschool gesprek

    Een goed gesprek is gewoon een Questy van doen. Geef je gewoon op en laat je verrassen. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen omdat de reacties altijd positief zijn! Met de aanschaf van dit ticket reserveer je gratis een plekje. We vragen een vergoeding van €40 je mag voor dit bedrag gratis iemand meenemen zodat je samen kan komen. Stuur een mail naar Questycards@rocta.nl om definitief je plek te reserveren. Tot Het goede gesprek! Roy

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page