Ervaringen

Ik heb geprobeerd om u een beeld te geven van wie ik ben en wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen. Ik spreek daar graag een keer met u persoonlijk over. 

 

De reden dat ik voor dit vak gekozen heb is omdat ik graag iets wil betekenen voor de ander. Ik vind het zo mooi om te zien als iemand groeit, als iemand geniet van zijn eigen talenten. Op deze pagina laat ik een aantal mensen aan het woord die mij vertrouwde om de reis, die ontwikkeling is, samen met mij te maken. 

De klant aan het woord

 

Kyra Mollema

Directeur en ontwikkelaar TalenT2Move BV / directeur-eigenaar Joymere 

Kyra was de mentor van Roy

Roy weet met zijn snelle inzichten, overzicht en mensenkennis feedback te leveren met een krachtig toegevoegde waarde die ieder in zijn waarde laat. Een enorm talent om op die wijze aan te sluiten bij de diverse persoonlijkheden van mensen om hen te versterken en mee samen te werken.

Danielle Rondhuis-van Ooijen

Adviseur | Organiseren | Enthousiast | Evenementen | Toerisme | 

Danielle rapporteerde rechtstreeks aan Roy

Ik heb Roy in totaal zo'n 4 jaar als teamleider gehad. Ik heb hem leren kennen als een erg betrokken teamleider. Hij is in staat een team zelfsturend te maken en zeer zelfstandig te laten werken. Hiernaast weet hij goed beleid en de gedachtegang van de organisatie over te brengen op de medewerkers. Een trouwe werknemer met hart voor de zaak. Coaching, passie, en nadenkertjes zijn keywords voor deze veelzijdige teamleider. 

 

 

Arjan Hoek

klant -en resultaatgerichte teammanager

Arjan heeft met Roy samengewerkt

Roy ken ik als een zeer gedreven en betrokken teammanager. Hij zorgt er voor dat medewerkers weten waar ze aan toe zijn. Welke kwaliteiten ze bezitten en wat voor ondernemerschap ze moeten tonen. Dit doet hij op een volwassen en coachende manier. Dit zorgt dat mensen in zijn team op een zelfgestuurde manier aan het werk zijn. Hij is een coach in hart en nieren en straalt dit ook uit.

 

 

Rob Veenman

Manager Verkoop & Service bij Rabobank Westland

Rob was de leidinggevende van Roy

Ik heb Roy leren kennen als een enthousiaste, zelfstandige, ervaren en betrokken teamleider die met passie voor zijn mensen staat en gaat. Hij weet mensen te prikkelen en uit te dagen het beste uit zichzelf te halen en ook hun dromen na te streven

 

Hans Zeeman

Co-Owner, Alumat Zeeman B.V. -since 1928-

Hans was een klant van Roy

Ik heb Roy leren kennen als een bevlogen medewerker van Rabobank Gravenzande. Hij staat voor zijn taak. Gaat goed door zijn dossier en ziet kans zijn medewerkers goed te stimuleren. Kortom een mens met de juiste competenties voor manager.

 

Kars Tuinder

Photographer

Kars was een klant van Roy

Samen met Benaissa El Yamani zijn we gecoacht door Roy.
We waren voordat we begonnen aan de coaching al enthousiast, maar nadien zijn we nog positiever over deze sessie.
We hebben veel dingen geleerd over ons zelf en over de doelen die we als bedrijf willen bereiken.
Roy is een absolute aanrader om als coach in te huren !!
Hij is enorm positief en geeft hele goede inzichten,
Wij zijn samen meer dan tevreden !

Francois Rietveld

Recruiter | Consultant | Interim | W&S | Bancair | Finance | IT | Public | Op zoek naar professionals

Francois rapporteerde rechtstreeks aan Roy

Roy heb ik leren kennen als een bevlogen manager. Zijn mens gerichte aanpak zorgt er voor dat hij zijn doelen vanuit verbindingen weet te bereiken, waarbij hij oog heeft voor de klant en de control omgeving. Het verbinding maken met mensen heeft ook als voordeel dat Roy weet wat er op de afdeling speelt, wat als Teamleider niet onbelangrijk is.

 

Ernesta Verburg

Owner at Ernesta Verburg Photography

Ernesta was een klant van Roy

Vroeger, als je naar een onbekende bestemming wilde, pakte je een wegenkaart en begon je te zoeken waar je naar toe moest en hoe je daar het beste kon komen. Roy heeft mij geholpen om mijn professionele "weg" te vinden. Door gerichte vragen te stellen en goed te luisteren heeft hij mij in laten zien waar ik naar toe wil. Hij heeft mij bijzonder nuttige adviezen gegeven over de route er naar toe en ik heb veel geleerd van zijn inzichten en wijsheden, zowel persoonlijk als op het gebied van ondernemerschap.
Roy houdt je, op vriendelijke wijze en geheel zonder te oordelen, een spiegel voor en geeft je ideeen om een alternatieve route te kiezen.

 

Monique Wortelboer

Adviseur Particulieren bij Rabobank Westland

24 januari 2016, Monique rapporteerde rechtstreeks aan Roy

Roy is een positieve, betrokken teamleider die zijn medewerkers stimuleert het maximale uit hun talent te halen en zelfsturing te geven aan hun ontwikkeling. Omdat hij een coachend leidinggevende is haalt hij het beste bij de medewerkers naar boven. Roy heeft een evenwichtig karakter en deze persoonlijkheid maakt dat het altijd prettig samenwerken is. 
Het was voor mij een waardevolle aanvulling om met Roy te mogen samenwerken

 

Bjorn Mathijssen

Compliance Professional at DPA Professionals

Ik heb Roy leren kennen als een sterke en menselijke teamleider. Als een zeer betrokken collega heeft hij me inzichten gegeven waar ik enorm van geleerd heb. Roy weet goed te motiveren door focus te leggen op doorlopende ontwikkeling. Daarnaast heeft hij oog voor detail en is een erg sterke communicator.

 

Irma Nijsse-Visser

Teamcoach Particulieren a.i. bij Rabobank Rotterdam

Roy is gedreven in de dingen die hij doet. Hij gaat voor resultaten en is in staat mensen daarbij te motiveren. Met veel enthousiasme staat hij voor zijn team om het beste in hen naar boven te halen.
Roy is als collega teamleider een fijne gesprekspartner die op een positieve en vaak creatieve manier meedenkt en de zaken benadert. Regelmatig word ik verrast door een positieve spreuk of leus in een situatie. Zijn enthousiasme, openheid en creativiteit werken aanstekelijk. Dit komt niet alleen het teamgevoel, maar ook de resultaten ten goede.