Wie ben ik

Roy van Bijsterveld

Creatief, warm, strategisch ondernemend in combinatie met een zeer klantgerichte instelling. Eigenschappen die ik gebruik in mijn werk als talentontwikkelaar. Doordat ik veel ervaring heb in de dienstensector heb ik ook een analytisch vermogen waarmee ik situaties en vraagstukken snel en adequaat kan doorgronden. In samenhang met mijn resultaatgerichte gedachten ben ik altijd op zoek naar verbetering. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ik in staat ben om mensen en organisaties gemotiveerd in beweging te krijgen.

Ik heb de afgelopen jaren diverse projecten begeleid binnen de financiële dienstverlening (b2c), in de sales (b2b), als logistiekmanager, als communicatietrainer en in het interim-management.  Hierdoor heb ik veel ervaring op het gebied van HR, learning & development, leiderschap en verandermanagement. Daarnaast heb ik ook gewerkt als adviseur, accountmanager en teamleider. Dit ondersteunt mijn managementskills met werkveldervaring.

Ook ben ik afgestudeerd op excellente klantbediening/verandermanagement. Daarnaast heb ik succesvolle resultaten in: het verhogen van salesperformance, verbeteren van teamprestaties, implementeren van Lean-gedachten- en processen en het organiseren en behalen van diverse KPI´s (Key Performance Indicators). Dit zorgt ervoor dat ik kan putten uit een groot pakket van ervaring en kennis.

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit tevoren. Continu verbeteren en ontwikkelen zijn hierdoor voorwaarden om je te onderscheiden in deze dynamische omgeving. Ik ga uit van de individuele kracht van de mens. Deze kracht zorgt ervoor dat de mens iedere dag wil leren en samen met andere uitdagingen wil aangaan om zijn wereld te verbreden en succes te behalen. Een ander belangrijk basisprincipe is dat werk ook leuk moet zijn. De zakelijke omgeving en de menselijke behoefte aan aandacht en humor moeten voor mij dan ook in evenwicht zijn.

 

Mijn CV
Partners 

Mijn visie is: 'samen zijn we sterker '.

De afgelopen jaren heb ik in diverse branches een groot netwerk opgebouwd. Hierin zitten vele professionals die, net als ik, met veel passie en plezier hun vak uitoefenen. Ik heb zeker niet de illusie dan ik alles kan en alleen aan kan. Ik werk dan ook graag samen met een geselecteerd aantal partners die ik vertrouw en kan aansturen.

Het kan dus ook zomaar voorkomen dat ik uw vraag in overleg doorzet naar één van mijn partners. Het gaat mij erom dat u geholpen wordt, wanneer ik daar niet de juiste persoon voor ben, dan neem ik mijn verantwoordelijkheid en zeg ik dat eerlijk. Ik zorg er wel voor dat er een oplossing komt en verwijs u dan graag door naar een ander.