top of page

Acerca de

IMG_2378.JPG

Een unieke ervaring

Gun uw medewerkers of leiders die unieke 2 daagse...

U waardeert uw medewerkers en u gunt ze iets bijzonders. 

Roy had een aantal jaren gelden een droom. Hij wilde zich inzetten om de talenten van mensen een grotere rol te laten spelen in hun leven. De gedachten hierachter is dat als we doen waar we goed in zijn, we meer geluk ervaren. We hebben ze niet voor niets gekregen, de talenten. 

Een unieke ervaring is als je een tweedaagse gaat doen met je team. Je weet wie jezelf bent, maar dan ook beter wie je collega's zijn. Er zijn verschillende vormen om dit te doen en we richten de tweedaagse altijd op maat in.

Er zijn echter een aantal ingrediënten die verplicht zijn.

  • Een unieke locatie. We gaan nooit naar een hotel of trainingsaccommodatie

  • Martyn onze kok gaat mee. We strelen tweedagen de tong met heerlijke smaken. Dit kan naar wens ingevuld worden. Martyn maakt van alles van heerlijke coquilles, Italiaans naar Zuid Afrikaans maar is ook BBQ specialist. Niets uit een pakje, alles vers.

  • Goede muziek, een drankje en een lach en een traan. 

Voor wie is deze tweedaagse?

Voor iedereen die iets wil bereiken met zijn team. Dit kan teambuilding zijn maar ook her-ijken van de organisatie doelen. Missie, visie bepalen samen. Leiderschapsontwikkeling of een speciaal thema zoals communiceren volgens Socrates.

Wat levert ons dit op?

Het kost u tijd en geld in het nu maar het zal u voor de toekomst heel veel brengen. 

Leest u de ervaringen van anderen en maak uw eigen herinnering. Ik kan u beloven, het is uniek,

het is bijzonder en waarschijnlijk wilt u volgend jaar weer!

IMG_2414.JPG
IMG_2425.JPG
IMG_2412.JPG
IMG_2404.JPG
IMG_2383.JPG
IMG_2385.JPG
IMG_2380.JPG
IMG_2376.JPG
IMG_2375.JPG

RECENSIES

Wij hebben een zeer waardevolle tweedaagse met Roy gehad waarbij we zonder het oog op de doelstellingen van hetgeen we wilde leren te verliezen ook veel ruimte hadden voor gesprekken die spontaan ontstonden. De combinatie van een locatie die helemaal voor ons was alsmede een kok betekende dat de agenda continu om de voortgang heen gepland kon worden. De diversiteit in setting die gecreerd werd alsmede het heerlijke eten zorgde voor veel variatie. Na de tweedaagse merk ik dat we strakker op de bal spelen en veel meer oog voor onze eigen organisatie hebben.

Occo Lijding 
Managing Director Netherlands at Harvey Nash

Harvey Nash.png

Meer weten! vul uw gegevens in en we hebben binnenkort contact. 

Bedankt voor het invullen we hebben snel contact
bottom of page