top of page
Netwerkevenement

Zomerschool  "Het goede gesprek".

Wanneer, waar en hoe laat?

Vrijdag 25 aug

Wateringen

Aanvang 9.30 tot 11.30

Wat gaan we doen?

Ken je dat, je hebt een gesprek met iemand maar er ontstaan misverstanden. Je weet niet goed wat te vragen of je denkt dat je de ander begrijpt, maar jullie zitten niet op één lijn.

 

Vaak is de sleutel heel eenvoudig, inzicht in luisteren en kennis van gesprekstechnieken. Dit lijkt heel ingewikkeld, maar blijkt verrassend eenvoudig als je het maar eenvoudig houdt.

 

We gaan een hele leuke workshop geven. Een zomerschool voor iedereen die de basis van Het goede gesprek wil ervaren.  We maken het laagdrempelig en leuk, want het moet ook gezellig en fun zijn. 

 

Wat levert het je op?

Jullie zijn na deze miniworkshop in staat om met behulp van één goede startvraag een mooi gesprek op te starten. We gaan heel ontspannen samen aan de slag en gewoon leuke gesprekken voeren. Vaak blijkt dit verrassend goed te gaan, wat smaakt naar meer! Het resultaat van deze workshop is dat interactie in het gesprek makkelijker wordt, met alle bijkomende voordelen natuurlijk.

 

Hoe?

Deze workshop wordt gegeven door Roy, een ervaren trainer die met veel passie en energie jullie meeneemt in de wereld van communiceren. En je gaat aan de slag met de Questycard methode. Laat je verrassen en geef je op! 

 

Aanbieding, speciaal voor jou omdat samen nu eenmaal leuker is. 

Omdat alleen ergens heen gaan voor sommige een drempel is en Roy deze workshop geeft om jou te inspireren mag je één vriend, vriendin, collega of je leidinggevende voor €20  meenemen. Je betaalt zelf €40 en €20 voor jouw gast. Geef je op en stuur een mailtje met naam en mobiele telefoonnummer naar Questycards@rocta.nl en laat weten wie je meeneemt. 

  • QUESTY-JIW-Product-1_edited
QUESTY-FRO-Product-3a.png

Het goede gesprek met de Questy methode

QUESTY-JIW-Product-1.png

Van frustreren naar activeren

Ben jij leidinggevende en ervaar je soms frustratie, teleurstelling, boosheid of verwonder jij je soms wat er bij de ander gebeurt. Kom dan zeker naar deze dag!

 

Na deze dag heb je meer inzicht in wat er bij jouzelf gebeurt en hoe jij jezelf functioneler in kan zetten om jouw medewerkers te activeren en motiveren. Zo bereik je met minder energie meer en zal je zelf ook meer rust ervaren tijdens je werkdag.

 

Activerend communiceren helpt om je doelen te bereiken.

 

Wat kan je verwachten:

Het zal een praktisch ingerichte dag zijn waarbij theorie en praktijk gecombineerd wordt.

Het wordt een dag waarbij jouw inzet nodig is maar waar je ook veel lol en plezier zal beleven.

 

Waar ga je mee naar huis:

Een dosis nieuwe energie en kennis die je de volgende dag al in kan zetten.

Kennis over wat er intern bij jouzelf en bij de ander gebeurd.

Praktische tools om jezelf effectiever in te zetten in dit soort situaties.

 

Geef je nu op!

Je gaat geen spijt krijgen. Daar ben ik van overtuigd.

Mocht de dag niet aan je verwachtingen voldaan hebben kan je jouw inschrijfgeld gewoon terugvragen. Nooit gebeurd dus die belofte durf ik best aan te gaan!

 

We hebben een prijs van  €650. Een prachtige instap prijs voor een uitdagende workshop. 

De reden hierachter is omdat we in aanloop naar de eindevaluaties nog meer leidinggevende de tools willen geven om Het Goede Gesprek relaxter te voeren.

 

Vragen, bel me gerust even. 

Wilt u mee doen geef u dan nu op via de mail info@rocta.nl 

Er staat geen workshop in de agenda maar op aanvraag kunnen we deze altijd inplannen.

Ik hoop graag van jou een bericht te ontvangen.

Roy

Neem gerust eens contact op

“De wil om te winnen, het verlangen naar succes en de drang om je volle potentieel te bereiken zijn de sleutels die de deur zullen openen naar persoonlijke ontwikkeling."  

bottom of page